Expeditie

Transportoplossingen op maat voor al uw goederen!

Activiteiten

Vanaf onze vestiging in Venlo biedt Theo Faassen Expeditie klanten logistieke oplossingen door geheel Europa. Van FTL tot groupage, door onze efficiënte werkwijze kunnen wij u snel en flexibel logistieke mogelijkheden bieden door heel Europa. 

Wij hebben dagelijkse lijnen naar Parijs en Lyon en wekelijks mogelijkheden voor onder andere de Benelux, Duitsland en de rest van Frankrijk.

Stukgoederen

Van losse doosjes tot aggregaten, van kisten tot rollen, Faassen Expeditie heeft voor u een passende oplossing.

Palletgoederen

Zowel standaard, EURO-en blokpallets als pallets met afwijkende maten worden door Faassen Expeditie verzonden. Voor elke soort is een passende oplossing te bieden.

Papier

Of het papier op pallets staat, of per rol verpakt is, het moet met zorg behandeld en vervoerd worden. Bij Faassen Expeditie gaan we uiterst secuur met uw goederen om. Niet alleen tijdens het laden en het lossen, maar gedurende de gehele rit.

Staal

Wekelijks verzorgt Faassen Expeditie het transport van staal door geheel Frankrijk en de Benelux. Voor zowel groupage als FTL is er een oplossing voor u te vinden. Dankzij onze multifunctionele trailers kan er vanaf zij- of bovenkant geladen en gelost worden. Ongeacht het type en de afmetingen is er een oplossing te vinden, om flexibel en efficiënt uw goederen te vervoeren.

Coils

Naast het staalwerk biedt Faassen Expeditie ook het vervoer van coils aan. Met speciale coiltrailers zorgt Faassen Expeditie voor een veilig transport voor uw goederen.

Overig transport

Ook voor goederen die buiten de hierboven genoemde categorieën vallen, is er een passende oplossing te bieden. Voor alle opties kunt u terecht bij de planning van Expeditie.

Zoekt u een professionele oplossing voor uw transportprobleem?

Neem contact op met Theo Faassen Expeditie via +31 (0)77-3216234 expeditie@faassen.net

Wagenpark

Theo Faassen Expeditie N.V. verzorgt nagenoeg alle zendingen met een gevarieerd wagenpark van:

– standaard tautliners
– megatrailers
– coiltrailers
– trailers met laadklep

Hierdoor is altijd een passende optie voor u te vinden. Onze trailers worden in eigen beheer onderhouden en gekeurd, waardoor deze in goede staat de weg opgaan.

Crossdock

 Wij werken snel en direct, ons motto is niet voor niks FFF                       FastFasterFaassen

Ons warehouse in Venlo is daar een mooi voorbeeld van. De inkomende goederen worden direct weer verladen zonder onnodige opslag. 

De planning zorgt ervoor dat de internationale zendingen zo laat mogelijk worden afgehaald en de juiste vrachtwagens beschikbaar zijn binnen 24 uur. Dit geldt voor zowel pallets als overmaatse goederen. 

Onze afdeling distributie heeft binnen 45 minuten onze truck van het verzameldepot gelost en geladen over 2 lokale routes. Dit dankzij de logische inrichting met korte routes, het juiste materiaal, kundige medewerkers en een overzichtelijke planning van het X-dock en de ritten.

 

WHAREHOUSE

Theo Faassen Transport, uw transport partner met meer dan 40 jaar ervaring!

De expert voor Transport & Expeditie!

Contact opnemen

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk contact opnemen?

Faassen

Van Coehoornstraat 18
5916 PH VENLO
Nederland

nl_NLNederlands