Transport

Transportoplossingen op maat voor al uw rollend materieel!

Activiteiten

Theo Faassen Transport N.V. is gespecialiseerd in het vervoer van caravans, campers, stacaravans, boten, auto’s, vrachtwagens, aanhangers,
(landbouw)machines…etc. Voor geheel Europa beschikken wij over een pakket van permanente transportvergunningen die vereist zijn voor 
de uitvoering van exceptionele transporten.

Al onze kennis en ervaring worden gebruikt om onze klanten maatwerk te bieden met focus op langdurige samenwerking. Veiligheid en duurzaamheid hebben onze voortdurende aandacht.

Hieronder vindt u een overzicht van onze transportoplossingen:

Vrachtwagentransporten

Trekkers, vrachtauto’s, betonmixers, kippers etc. Alle soorten maten en gewichten.

Autotransporten

Of u één auto wil transporteren of meerdere; gloednieuw, oldtimer, tweedehands of met schade, het kan allemaal. Wij zijn ingericht op diverse soorten verzoeken. Daarnaast verzorgen wij voor automerken ook grote voertuigstromen binnen Europa.

Caravan-, campertransporten

Wij verzorgen het transport voor alle toonaangevende fabrikanten over de gehele wereld. Rechtstreeks vanaf de fabriek, vanuit de haven, de beurs, van dealer naar dealer, alles is mogelijk.

Exceptionele transporten

Voor heel Europa beschikken wij over diverse permanente ontheffingen om stacaravans, mobiele units, chalets, woonunits en industriële machines te vervoeren. Onze vrachtwagens zijn allemaal voorzien van lier en rijplaten, zodat onze chauffeurs zelfstandig kunnen laden en lossen.

Repatriëring voertuigen

In opdracht van diverse Europese alarmcentrales verzorgen wij de repatriëring van voertuigen door heel Europa. Onze voertuigen worden ingezet voor het terughalen van auto's, bestelbussen, motoren, caravans, campers en boottrailers door heel Europa.

Diverse

Transport van tractoren, aanhanger, mobiele kranen etc.

Zoekt u een professionele oplossing voor uw transportprobleem?

Neem contact op met Theo Faassen Transport via +31 (0)77-3216210 of mail naar info@faassen.net

Theo Faassen Transport - Digitale

Wagenpark

         Het wagenpark van Theo Faassen Transport bestaat uit:

  • autotransporters voor 7-8-9 voertuigen
  • truck transporters
  • vrachtwagens met verstelbare dieplader aanhangers
  • platte vrachtwagens waarmee veel soorten ladingen vervoerd kunnen worden
  • dieplader aanhangers, motorwagen 6m laadvloer

    Het wagenpark is modern, goed onderhouden, zeer gevarieerd en op maat gemaakt. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met de modernste technieken voor een optimaal transport en kunnen via track  &  trace  systemen gevolgd worden. Ze zijn allemaal voorzien van lieren  rijplaten, zodat chauffeurs zelfstandig kunnen laden en lossen.
 

Speciaal voor u

Wilt u zelf het liefste zo min mogelijk werk en optimaal transport resultaat? Wij bieden de mogelijkheid om uw gehele transportbehoefte, of een gedeelte daarvan, uithanden te nemen. Als ervaren transporteur denken we graag met u mee over de mogelijkheden.

Op ons omheinde bedrijfsterrein beschikken wij over een storage center, waar wij uw voertuigen veilig tijdelijk kunnen stallen.

Wij denken graag met u mee over digitale oplossingen en mogelijkheden om uw systeem te integreren via een EDI-koppeling.

 

 

CARAVANS

Theo Faassen Transport, uw transportpartner met meer dan 40 jaar ervaring!

De expert voor Transport & Expeditie!

Contact opnemen

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk contact opnemen?

Faassen

Van Coehoornstraat 18
5916 PH VENLO
Nederland

nl_NLNederlands